Vi Söker Dig! 

Ekonomiassistent Solna/Sigtuna

 

Granero Holding AB i Stockholm är moderbolaget till restaurangerna K4 Pampas, Steninge Bruk, Docklands och ny restaurang 1 maj på Ekerö.

Våra restauranger är publika med drift året runt och genomför även konferenser samt privata och företags fester där vi lagar mat som vi själva vill äta.

 

Vi söker nu en ekonomiassistent med kontor i Solna eller Sigtuna, där du arbetar i en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Framförallt arbetar du med löpande bokföring, avstämningar, leverantörs- och kundreskontra samt är behjälplig vid bokslut och revision. Du kommer även att arbeta med administration och hantering av löner. Då dina arbetsuppgifter varierar är ingen arbetsdag den andra lik!

 

Vi ser att du som söker denna tjänst har relevant utbildning inom ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet som ekonom. Har du dessutom arbetat i affärssystemet Fortnox är detta ett plus, då vi använder detta system. Som person är du flexibel, utåtriktad och noggrann. Du tar ansvar för ditt arbete och har inga problem att själv prioritera dina uppgifter. Det är viktigt att du prioriterar laget före jaget och är prestigelös i ditt förhållningssätt. Hos oss kombineras humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Låter detta som något för dig? Maila så snart som möjligt på info@steningebruk.se, dock senast 2020-02-07. För vidare frågor kontakta gärna Thomas Hulldin på 072-325 21 10. Välkommen med din ansökan!

BRUNCH serveringspersonal 

Helgjobb samt kvällar/luncher vid behov.

Vi ser att du är positiv, stabil, serviceinriktad, stresstålig och snabblärd.

Om du känner att denna beskrivning passar in på just dig så tveka inte att höra av dig.

Dina arbetsuppgifter är kassahantering, ta beställning vid bord, servering av dryck eventuellt mat.

Har du jobbat restaurang eller café med bordservering är detta ett plus.

Vi ser att du talar flytande svenska då även att svara i telefon och bokningar ingår i uppgiften.

Du ska ha fyllt 20 år.

Arbetstider: ca10-18:30 

Vi följer HRF gällande löner

 

Maila iväg din ansökan till oss på:

k4pampasjobb@gmail.com