skivat nötkött
IMG-1593.JPG
IMG-1597.JPG

MAT EFTER SÄSONG

Det lagas mat efter säsong och inspiration med noggrant valda råvaror som blandas till rätter för en bred målgrupp, gröna alternativ och framförallt med nya och tydliga smakbilder. Nakna råvaror, stora smakbilder som lagas med inslag av eld och rök – Här möts vi ofta för att äta och umgås. 

OMTANKE & NÄRING

Andelen animaliskt protein är mindre än traditionellt då rätterna generellt består av flera komponenter där grönsaker och såser skapar textur och smak. Vi söker oss till färre råvaror frambringade med mer omtanke och näring.

BUFFÈER

FRÅN GRILLEN SERVERAS I BUFFÉFORM

Gårdeskarré

Bogfilé                                                                395

Chilimarinerade kycklinglår

Flankstek

Rubbad lax                                                         475

Majskyckling

Ryggbiff

Tigerräka                                                            575

Gödkalv

Entrecote

Marulk                                                                 695

Pärlhöna

Havskräfta

Wagybiff                                                              895

Piggvar

TILLBEHÖR

KAN VAR SÅSOM NEDAN OCH VARIERAR EFTER SÄSONG

•      Tomatsallad med rödvinsvins -

        vinägrett

•      Rostad broccoli

•      Rostad spetskål, citronette

•      Bakad rödlök & tomat

•      Bakad rödbeta, chevre, honung,          mynta

•      Grillade marinerade grönsaker

•      Säsongens potatis

•      Nybakat bröd

SÅSER

SÅSER VÄLJS UT EFTER VILKET PROTEIN

 

 

Aioli – Pico de gallo – Chimichurri – Bearnaises – Rödvinssås – Orientalisk sås

LÄTTARE RÄTTER

PASSAR BRA ATT DELA 4-5 ST

CANAPÉER

VÄLJ 3 ST

 •Västerbottenpaj med sikrom                               •Serranoskinka med sparris

•Skagernröra på rostad toast                               •Rökt lax med pepparrot

•Svartpepparhalstrad tonfisk, sojabönor            •Paprika med rostad svamp

•Gubbröra på kavring                                                                                    45 st
 

MINGELBUFFÉER

Mozzarella/tomat, lufttorkad skinka, marinerade oliver, chilisalami

filmjölkssyrad kycklinglår, räk & pepparrotsröra på toast                                                   245

 

Svartpepparhalstrad tonfisk, pankopanerad tigerräga,

löjromstoast soya/koriander biff, chiligrillad kycklinglår,                                                    335

marinerade oliver, Ostar

 

Mozzarella/tomat, friterad springroll, marinerade oliver, grillad halloumi                      

vegetarisk dumpling, räk & pepparotsröra på toast                                                             245  

Tropical Leaves

SHARINGPLATES

PASSAR BRA ATT DELA 4-5 ST

STARTER

 

Tonfisk m koriandercremé, Tunnskuren biff m soya & wasab                                  175

Tarté flambée m proscuttio, scampi pil pil med chili & vitlök                                   195

Lufttorkad skinka, chilisalami, coppa, oliver, picklad grönt, nybakt bröd                155

STARTER

 

Gårdeskarré / Bogfilé / Chilimarinerade kycklinglår                                                 355

Flankstek / Rubbad lax / Majskyckling                                                                       435

Ryggbiff / Tigerräka / Gödkalv                                                                                     525

DESSERT

 

Chokladtryffel / Hallon & blåbärspaj / Creme Brulée                                                165

TILLBEHÖR

KAN VAR SÅSOM NEDAN OCH VARIERAR EFTER SÄSONG

•      Rostad spetskål, citronette

•      Rostad broccoli

•      Bakad rödlök & tomat

•      Bakad rödbeta, chevre,

        honung, mynta

•      Potatisgratäng

•      Nybakat bröd

SÅSER

SÅSER VÄLJS UT EFTER VILKET PROTEIN

 

Aioli – Limeaioli – Pico de gallo – Chimichurri – BBQ – Bearnaises

DRYCK

VÄLJ BLAND NEDAN DRYCKESPAKET:

1.

2.

3.

4.

 

1 glas Cava fördrink

2 glas vin varmrätt

 

 

 

 

1 glas Cava fördrink 1

glas vin förrätt

2 glas vin varmrätt

 

 

 

1 glas Cava fördrink

1 glas vin förrätt

2 glas vin varmrätt

Fri bar öl, vin*

 

 

 

1 glas Cava fördrink

1 glas vin förrätt

2 glas vin varmrätt

Fri bar öl, vin, sprit*

 

 

 

 

* Fri bar 3 timmar.

(Husets viner, utvalda öl på flaska och 2-komponentsdrinkar)

310
410
995
1200

Denna sida är under uppbyggnad. 

Viss information samt menyer saknas. 

Tropical Leaves
120627366_793245188144784_50749072886129

VI ERBJUDER

 • Vi anpassar menyer efter era önskemål.

 

• Grillbuffé lunchtid för större sällskap

   (Under Sommarsäsong)

 

• Catering

   (Kalla bufféer).

 

• Julbord 30p. och upp till 90p.

• Festvåning 30p. och upp till 140p.*

 

• Fullservice + lokalhyra fr. 10 000 kr

* Färre än 30p regleras på lokalhyra

 

 


 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by Granero Gruppen®