



MAT EFTER SÄSONG
Det lagas mat efter säsong och inspiration med noggrant valda råvaror som blandas till rätter för en bred målgrupp, gröna alternativ och framförallt med nya och tydliga smakbilder. Nakna råvaror, stora smakbilder som lagas med inslag av eld och rök – Här möts vi ofta för att äta och umgås.
BUFFÈER
FRÅN GRILLEN SERVERAS I BUFFÉFORM
Gårdeskarré
Bogfilé 395
Chilimarinerade kycklinglår
Flankstek
Rubbad lax 475
Majskyckling
Ryggbiff
Tigerräka 575
Gödkalv
Entrecote
Marulk 695
Pärlhöna
Havskräfta
Wagybiff 895
Piggvar
TILLBEHÖR
KAN VAR SÅSOM NEDAN OCH VARIERAR EFTER SÄSONG
• Tomatsallad med rödvinsvins -
vinägrett
• Rostad broccoli
• Rostad spetskål, citronette
• Bakad rödlök & tomat
• Bakad rödbeta, chevre, honung, mynta
• Grillade marinerade grönsaker
• Säsongens potatis
• Nybakat bröd
SÅSER
SÅSER VÄLJS UT EFTER VILKET PROTEIN
Aioli – Pico de gallo – Chimichurri – Bearnaises – Rödvinssås – Orientalisk sås
LÄTTARE RÄTTER
PASSAR BRA ATT DELA 4-5 ST
CANAPÉER
VÄLJ 3 ST
•Västerbottenpaj med sikrom •Serranoskinka med sparris
•Skagernröra på rostad toast •Rökt lax med pepparrot
•Svartpepparhalstrad tonfisk, sojabönor •Paprika med rostad svamp
•Gubbröra på kavring 45 st
MINGELBUFFÉER
Mozzarella/tomat, lufttorkad skinka, marinerade oliver, chilisalami
filmjölkssyrad kycklinglår, räk & pepparrotsröra på toast 245
Svartpepparhalstrad tonfisk, pankopanerad tigerräga,
löjromstoast soya/koriander biff, chiligrillad kycklinglår, 335
marinerade oliver, Ostar
Mozzarella/tomat, friterad springroll, marinerade oliver, grillad halloumi
vegetarisk dumpling, räk & pepparotsröra på toast 245


SHARINGPLATES
PASSAR BRA ATT DELA 4-5 ST
STARTER
Tonfisk m koriandercremé, Tunnskuren biff m soya & wasab 175
Tarté flambée m proscuttio, scampi pil pil med chili & vitlök 195
Lufttorkad skinka, chilisalami, coppa, oliver, picklad grönt, nybakt bröd 155
STARTER
Gårdeskarré / Bogfilé / Chilimarinerade kycklinglår 355
Flankstek / Rubbad lax / Majskyckling 435
Ryggbiff / Tigerräka / Gödkalv 525
DESSERT
Chokladtryffel / Hallon & blåbärspaj / Creme Brulée 165
TILLBEHÖR
KAN VAR SÅSOM NEDAN OCH VARIERAR EFTER SÄSONG
• Rostad spetskål, citronette
• Rostad broccoli
• Bakad rödlök & tomat
• Bakad rödbeta, chevre,
honung, mynta
• Potatisgratäng
• Nybakat bröd
SÅSER
SÅSER VÄLJS UT EFTER VILKET PROTEIN
Aioli – Limeaioli – Pico de gallo – Chimichurri – BBQ – Bearnaises
DRYCK
VÄLJ BLAND NEDAN DRYCKESPAKET:
1.
2.
3.
4.
1 glas Cava fördrink
2 glas vin varmrätt
1 glas Cava fördrink 1
glas vin förrätt
2 glas vin varmrätt
1 glas Cava fördrink
1 glas vin förrätt
2 glas vin varmrätt
Fri bar öl, vin*
1 glas Cava fördrink
1 glas vin förrätt
2 glas vin varmrätt
Fri bar öl, vin, sprit*
* Fri bar 3 timmar.
(Husets viner, utvalda öl på flaska och 2-komponentsdrinkar)
310
410
995
1200
Denna sida är under uppbyggnad.
Viss information samt menyer saknas.



VI ERBJUDER
• Vi anpassar menyer efter era önskemål.
• Grillbuffé lunchtid för större sällskap
(Under Sommarsäsong)
• Catering
(Kalla bufféer).
• Julbord 30p. och upp till 90p.
• Festvåning 30p. och upp till 140p.*
• Fullservice + lokalhyra fr. 10 000 kr
* Färre än 30p regleras på lokalhyra
